Személyszállítás
autóbusszal
9-50 fős megrendelésre
Név E-mail cím Telefonszám Ajánlatkérés tartalma Kérjük, írja ide a képen látható karaktereket

Járműveink

Járműveink

SzolgáltatásokA több évtizedes múlttal rendelkező Tempolux Busz Személyszállító és Szolgáltató Kft. a Nyugat-Dunántúli belföldi és nemzetközi személyszállítás meghatározó résztvevője a magánvállalkozások körében. Cégünk a piaci viszonyokhoz rugalmasan igazodó személyszállító és szolgáltató vállalat, amely biztos segítséget jelent partnereink számára a hosszútávú szerződéses megbízatásoktól az egy alkalmas utazásokig . Nyugat Magyarországon a Tempolux Busz Kft. a kis és középvállalkozások körében az egyik legmeghatározóbb személyszállítással foglalkozó vállalat amely Pannonhalmán székhellyel, Győrben irodával illetve a szerelőműhellyel rendelkezik.

Partnereinket és érdeklődőket a Győri irodában fogadjuk.

Felkészült autóbusz-vezetőink kellő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek, hogy nap mint nap eleget tudjanak tenni a megrendelő igényeinek. A magas szintű szakértelem és tapasztalat a szolgáltatás nagyfokú biztonságát adja; olyat, amire érdemes szerződni.

Buszainkkal nem csak Magyarországon, hanem egész Európában közlekedünk, s megbízható, udvarias sofőrjeink garantálják az utasok kényelmét és biztonságos kikapcsolódását.

Autóbuszaink esztétikai megjelenése, felszereltsége, kényelme biztosítja azt az elvárást, amelyet utasaink velünk szemben támasztanak. Luxus autóbuszainkon italautomata, légkondicionáló, video, WC is megtalálható, amely az utasok gondtalan utazását szolgálja.

A Tempolux Busz Kft. megrendelőinek a legjobbat kívánja nyújtani, ezért vállalatunknál lehetőség van 9 fős autóbusztól egészen az 50 fős autóbusz megrendelésére.

Ezenkívül lehetőség van hosszú távú szerződéses megbízásra, szerződéses járatok (iskolabusz, dolgozók napi utaztatása) üzemeltetése, továbbá eseti megbízásra is Győr és környéke oktatási egységeinek, illetve szervezetek és sportegyesületek számára kedvezményes árajánlatot tudunk biztosítani. Óvodások, iskolások, nyugdíjasok stb. számára - amennyiben 8:15 és 15:30 között veszik igénybe szolgáltatásainkat, jelentős kedvezményt tudunk biztosítani.

Megrendeléseiket e-mailen keresztül várjuk. Megrendelés során kérjük tüntesse fel a megrendelni kívánt útvonalat, időpontját, szállított személyek számát. Megrendeléséről írásos visszaigazolást küldünk.
Székhely:
Cím: 9090 Pannonhalma,
Dózsa u. 44.
E-mail: mail@tempoluxbusz.hu
Iroda:
Cím: 9022 Győr,
Bajcsy Zs. u. 52/C fszt. 1.
Telefon: 06-96/528-203
Fax: 06-96/528-204

Ügyvezető: 06-20/946-9004
Műszaki igazgató: 06-70/374-2240
E-mail: mail@tempoluxbusz.hu